Jsem z karlovych varu a bohuzel jsem v prispevcich nenasel dalsi spriznenou dusy. Existuje vubec v K.V. nejaky pripojny bod? Nebo nekdo kdo by mel zajem se do toho pustit?
Bohuzel ve Varech je jen jeden pouzitelny pomerne drahy a pomaly bezdrat, i kdyz prece jen o neco vyhodnejsi nez modem. CZfreeNet by na tom cenove/vykonostne byl proti tomu rajem, bohuzel pochybuju ze by se pro to ve Varech nasel dostatek lidi..
No, já si myslim, že v KV by se našlo dostatek lidí. Když si vezmu, že znám dost lidí, kteří platí telekomu kolem šesti stovek měsíčne za internet a každej z nich na na něj nadává tak by to nemusel být takovej problem.
Ja bych byl pro. Jenze kde tu v KV sezenes levnou konektivitu? Zajimalo by me jestli i tady TransgaNet poskytuje pro CzFree zdarma 33kb pasmo zdarma jako v Praze. Nebo si dovedu predstavit ze by mohlo bejt treba 10 lidi kazdej by platil treba 400kc mesicne, jenze sdileli by pasmo tak 64kb :-/, coz by bylo dost nepouzitelne. Jinak ale bych do toho sel samozrejme ihned kdyby byla nejaka moznost.
pracujeme na czfree v Plzni (založili jsem občanské sdružení, pod jehož hlavičkou to provuzujem). Pokud by bylo dost zájemců i v KV, dalo by se to udělat i tam...
kdyžtak se mrkněte na ww.joo.cz a kldině mi napište.