1. Alcoma má alespoň nějaká minipojítka, Orcave ne. Pokud chceš vyšší kapacitu bez vnitřní jednotky, počkej do srpna na MP155.
2. Latence MP32 je při plném zatížení 2 ms. Pokud měříš odněkud někam vyšší latenci, není to spojem.
3. Rozcházení spoje z doslechu asi nedojme nikoho.
4. SD jsou určitě dobré spoje, 7 dBm pomůže i úplné lamě.
5. Ty antény s "účkama" jsem nikdy neměl rád, už je nenabízíme. Nicméně svobodná volba byla vždycky - krásnou ale drahou, hnusnou ale levnou. Nyní nahrazeno normální ale levnou:-)
5. ještě že neučím češtinu, jeblo by mi
7. kupte si 60 GHz, gratuluji k rozhodnutí
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Dobrý den,
Vážený pane náš technik možná má pravopis po pěti pivech psal o víkendu je to možné a nebráníme mu v tom pokud nekonzumuje alkohol v pracovní době. Stejně tak i konzumace alkoholu je jeho osobní věc stejně jako obsah jeho příspěvku. Toto nutí přejít k férovosti pokud máte v podpisu Alcoma.cz z mého pohledu jste zaměstnancem alcomy a tudíž Vás tak i beru.
Podstatné je, že toho rozhodně udělá více než vy. Pochybuji, že přispívání do těchto webů je Vaší pracovní náplní a pokud je váš příspěvek z času po osmé hodině tak činíte skoro jistě v pracovní době.
K Vaší firmě již nehodlám odpovídat na tyto příspěvky takže nemarněte čas odpovídáním.
Vážení pánové,
mám pro Vás špatnou zprávu. Ještě před pravděpodobným "bohužel" vítězstvím CSSDKSČM v podzimních volbách proběhly pokusy o zahájení druhé fáze normalizace formou stížností a žádostí o "zatnutí tipce" za názory ve svobodné diskuzi na tomto foru směrem k našemu vedení od vedení Kabelnetu. Odmítám nadále sdílet svoje názory s někým, kdo se prohlásí za soukromého diskutéra a pak si stěžuje přes vedení na samotný fakt, že mu pouze slepě nepřitakám.
Odcházím z této diskuze z důvodu duševní nevolnosti a varuji Vás před před takovými invalidy.
Srdečný pozdrav z Londýna.