Zajímaly by mě Vaše názory na nynějšího krále mezi AP v Bčku, když 1120tka odešla.
Zajímá mě čistě jen mod AP.
Prosím Vaše názory, výhody-nevýhody i cenu. Děkuji.
Jednoznacne, podle meho nazoru Compex WPE54G E. SIce budou take asi za pul roku koncit, ale ted je k mani za dobrou cenu, umi 2,4 i 5,8 GHz, regulaci po 1 db. Lepsi neznam. AP, klient (bridge i router) a spousta dalsiho...
jenom mam u tech novejch ovisu takovou zkusenost ze bud funguju naprosto skvele, a nebo se nehorazne serou (vetsinou pomuze reklamace) nejmensi procento je tech co jedou ok a obcas se kousnou
jinak je nahrad more, napr AIRCA8 take umi i A
ave
shark
Jasně. CPX na A znám, provozujume je a jsou za cenu bezkonkurenčně nejlepší. Ale šlo mi hlavně čistě o B. Tedy vysokou citlivost pro dlouhé trasy(do 1,5km) v limitu tak jak byly provozovány 1120tky. Jejich problém byl hlavně v pomalém CPU. Poslední CPX na B/G s atherosem jsou možná i stejně citlivé se silnějším procesorem(?) Jejich podpora je mimoch. super. Dneska mi mělo přijít nové WPE54G za zreklamovanou revizi 1A(ještě s PrismGT chipsetem)...tak uvidím, jak to pojede(to testovně zkusím místo 1120tky v modu AP)
Jsou nějaké další návrhy? Kromě CPX, Airca a 5460tky(používáme výmečně jako AP, spíš jako klienta-to samé jako 5420tky, které se už také nevyrábí právě protože ten zmíněný problém a zatím nedokonalý firmware)
Dají se uváděná AP koupit v některém Brněnském maloobchodě? Všude mi cpou akorát D-Linky, ASUSy a SMC-čka. Taky bych chtěl WRT311, ale o tom nikde ani neslyšeli. wifishop.cz je zřejmě pouze velkoobchod. Díky.