Ahoj,
na střeše mi leží ladem MMDS vrtákoidní anténa, mám v plánu z ní kuchnout downconvertor a využít jako směrovou anténu pro WiFi. Zajímá mě, zda někdo zkoušel ten downconvertor využít. Má představa je asi taková, že bych nějak předělal cílovou frekvenci konvertoru, připojil na to běžný FM přijímač (třeba katalogové zapojení TDA7000) a mohl bych takhle "poslouchat" WiFi, Bluetooth a podobnou havě?.
Co vy na to?
Jak je ten konvertor napajeny? predpokladam ze podobne jako "antenni predzesilovac" (polske provenience?) - tedy klasicke trafo poustejici ss napeti po vedeni nahoru s vf oddelenim nekde u konektoru, jak velke napeti? - dik za kazdy podnet
Nemeli by jste nekdo za nejakej rozumnej peniz nejaky MMDS konvertor ? Nejlip ten co pouzival KabelNet v Brne - externi krabicka, vstup na Nko a výstup Fko. Potrebuju to na mereni (po preladeni), nutne shanim jeste jeden.
Cau, no vhledem k tomu ze jsi mi nedavno poslal zdarma operak na ronju, tak bych ti jeden taky na oplatku zdarma zaslal. Podivam se kolik jich mam a jake typy, vifotim a dam ti navyber.