prosim vas,
mam kartu SMC 2802W 2.4GHz 54Mbps PCI a OS Windows XP Prof a zaboha se nemohu poradne pripojit.
Pirpojim se pouze na branu ale nedostanu se dal.Ping na muj pocitac z venku tez nejde. vsechny firewally mam vypnute. zkousel sem vsechny mozny ovladace a bez uspechu.
pod Windows 2000 mi vse fungovalo bez problemu.
postupujte takto: pokud v systému jsou instalované věci na tuhle kartu, tak je všechny beze zbytku odtraňte.
Po restartu vyčkejte na reakci systému na nový hardware - bude vyžadováno CD od karty. Na něm najděte místo o ovladačem a nainstalujte jen ten ovladač. Po dokončení zkontrolujte, jak je ve správci zařízení vidět tuhle kartu. Pokud je ta řádka bez nějaké značky (vykřičník, křížek)tak se ovladač zavedl správně. Dále spus?te přidání sí?ového místa a podle okna nechte projít.
V panelu pro bezdrátové sítě pokračujte podle nápovědy.
Pravým tlačítkem myši na symbolu sítě dejte opravit a vyčkejte, až systém nahlásí a ukáže připojení sítě.
V případě neúspěchu prostudujte dostupné materiály na Internetu od dodavatele karty a případně prohoďte posice karet.
Pokud AP neposkytuje adresy DHCP, je třeba to domluvit se správcem AP, aby vám je přidělil. Jinak má PC místní adresu odlišnou a nepignete si.
V nastavení karty je políčko, aby widle spravovaly tohle připojení (tak nějak se to jmenuje), a to je nutno odšrktnout. Protože widle to spravovat neumí.
Nevím přesně ten název, ale prolez si nastavení. ¨
Když jsem měl první wifi kartu v notebooku, měl jsem úplně stejný problém.