Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41

Kde se Příspěvek č. 1 

to dá chytit všude smer Praha. Na běžnou kartu k NB s 180°sektorovkou. Kanálů jsme napočítali určitě více jak 5. v lokalitě Malešice Spalovna. Takže bud přesvecujete nebo úmyslně blokujete kanály ale, tranzit je na nekterých v období 7 dnů nula.

Jinak tyhle šarvátky mne připoměli vyhrožování i-controla o svícení přes limit. Tvrdil že se tvrdě ohradí tak může ale hned napoprvé se měřením přístroji (nejmenované společnosti s výrazným podílem na možná asi monopolním trhu TV vysílání) zjistilo že svítí o 5mW navíc. Použil bych přísloví o zametení si před vlastním prahem proto já jsem v klidu a potichu protože jen po kontrole zjistim jak fakt vysílám všechny prográmky v NB a compech mohu sdelit jsou jen o orientačním měření pravdu ti ukáže až normální spektrák nebo jiný měřák např EB-1000 od Rohde&Schwarz.

Pokud jsou obavy z rušení tak doporučuji odejít na placená pásma jste komerce tak si to můžete dovolit tady ty lidičky nee tak že, nemůžou jak jednoduché ne.

Jinak pokud si jsem přišel říkat věci že, je něco výš než CZF máš určitě právo sdělit svůj názor. Používej tedy GPRS používej služby komerčního újezd.net nikdo ti nebrání ale, nechápu co tu pak deláš Pokud říkáš že, je CZF na nic jsou na nic i tyto stránky a vše co je stím spojené. Aspoň tak to říkáš.

Jinak pokud bych nekde tvrdil že, se chci 100% kvalitně připojit tak nebudu přechvalovat nejaký újezd.net a jiné příštipkáře kteří jen parazitují na volných kmitočtech a není to nic jiného než CZF ale navýšené o poplatky které v CZF nikdo platit nikdy nebude ale, operátory pracující na placených - licencovaných ne free kmitočtech tedy České radiokomunikace, GTS, Aliatel a mnohé další.
promin tato debata je pro mne velmi offtopic takže se přesunu k účelnější věci a tou je pro mne připojovat lidi kterým vždy vysvětlím co je CZF k inetua jiné věci kolem.
Jinak prosím Moderátora o zmoderování. Dík je to podle mne fakt offtopic debata.

Naposledy upravil kabelnet 20.03.2004 v 17:52

Old Post 20.03.2004 v 17:20
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]